• Slide 1

  Softwebdesign Romania - Studio Web Digital

  Creare site-uri web profesionale

  Web Design Campina
 • Slide 3

  Softwebdesign Romania - Studio Web Digital

  Reactualizare sau creare de site web

  Despre Studio Web

Creare de site-uri web profesionale

Experienta noastra acumulata in diferite limbaje de programare, servicii profesionale, la standardele actuale.

Site web de prezentare

Oferta ideala pentru prezentarea firmei dumneavoastra: design personalizat, ergonomie studiata, optimizare site si SEO de baza.

Site web magazin online

Vindeti pe cea mai mare piata din lume: Internetul. Crearea si publicarea site-ului dvs. de e-commerce. Gestionare autonomă a produselor si a continutului.

Site web dinamic

Cu această ofertă, aveti un instrument de inalta gama pentru a gestiona comunicarea pe web. Multe dintre caracteristicile dorite pot fi adăugate.

Site web mobile

Doriti un site web pentru smartphone cu un design responsive? Noi cream site-uri web mobile adaptate pentru sistemele iOS, Android, Blackberry…

Servicii web la distanta pentru Campina

Raspundem la nevoile specifice firmei dumneavoastra si o urmam in proiectele sale pe toata durata acestora - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire.

Softwebdesign Studio dezvolta pentru dvs. aplicatii pentru administrarea mult mai usoara a Back-Office-ului site-ului dvs, astfel incat sa puteti gestiona contacte, baze de date, etc. In acelasi timp experienta noastra pe piata internationala ne permite sa va oferim servicii de outsourcing pentru zona Campina si astfel puteti reduce costurile de dezvoltare cu 20 pana la 50%.

Daca compania dvs. necesita modificari de grafica, texte sau imagini ocazionale sau doriti numai anumite actualizari specifice la un moment dat, va putem asigura intretinerea acestora: saptamanal, lunar, trimestrial, anual. Pe baza unui pret fix sau intr-un sistem de plata cu ora.

Softwebdesign Studio a dezvoltat numeroase aplicatii web in tehnologiile: PHP, JSP, ASP.NET si MySQL, SqlServer in ultimii 10 ani. Fie ca doriti sa faceti ceva simplu ca datele dintr-un formular sa fie stocate intr-o baza de date sau sa creati o solutie de cos de cumparaturi, MySQL si SqlServer au toate caracteristicile necesare pentru a crea o baza de date repede si usor.

Diferite servicii oferite:
Servicii de webmaster, Dezvoltare Web, Dezvoltare Mobile, Web Design, Web Marketing, Optimizare SEO, Design Site Web, Dezvoltare Aplicatii Web, Integrare, CMS etc.

Increderea dvs. in Softwebdesign Studio reprezinta mult mai mult decât semnarea unui contract, ci si un parteneriat eficient si de durata in dezvoltarea afacerii dvs. pe internet.

Va oferim aplicatii web-mobile astfel incat sa va puteti gestiona proiectul online si in timp real intr-o maniera autonoma si independenta (un "back office" personalizat).
Tehnologii folosite de noi pe diferite sisteme de operare (Unix, Linux, XP, Vista, Windows 7 - 8):
HTML, XHTML, DTHML, CSS, JAVASCRIPT, VBSCRIPT, AJAX, XSLT, XML, AngularJS
Gimp, Adobe Photoshop
Microsoft Visual Studio 6.0, Microsoft Visual Studio .Net 2003/2005/2008/2010
C, C++, Pascal, Delphi, C#.Net, VB.Net, VC++.Net, Ado.Net, ASP.Net
Microsoft Access, Microsoft SQL Server 2000, Microsoft SQL Server 2005 (T-SQL), MySQL, PostgreSQL, Firebird, Oracle(PL-SQL)
Java J2SE, J2EE, Resin, Tomcat, Apache, IIS
ASP, PHP, JSP, PERL
CMS - JOOMLA, OSCOMMERCE, ZENCART, XTCOMMERCE, MAGENTO, BAKER CMS, OPENCART, WORDPRESS

Cateva exemple de programare web care se pot realiza pentru dvs ...
• scripturi PHP, JSP, ASP.NET Rapoarte
• scripturi PHP, JSP, ASP.NET Statistica
• scripturi PHP, JSP, ASP.NET Formulare
• scripturi PHP, JSP, ASP.NET Incarcare imagine si redimensionare
• sisteme de management de continut - CMS - personalizate pentru afacerea ta
• E-commerce profesional folosind PHP, JSP, ASP.NET

Va oferim aceste aplicatii web personalizate dezvoltate de la zero:
GMapOffice
WireBillboards
SmartMailSystem
RoWebSys
Blog
MC Quiz Poll Sustem

Contactati-ne

Folositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

http://www.softwebdesign.ro

Ploiesti, Romania, Softwebdesign - Studio Web Digital