• Slide 1

  Softwebdesign Romania - Studio Web Digital

  Creare site-uri web profesionale

  Aplicatii web
 • Slide 3

  Softwebdesign Romania - Studio Web Digital

  Reactualizare sau creare de site web

  Despre Studio Web

Creare de site-uri web profesionale

Experienta noastra acumulata in diferite limbaje de programare, servicii profesionale, la standardele actuale.

Site web de prezentare

Oferta ideala pentru prezentarea firmei dumneavoastra: design personalizat, ergonomie studiata, optimizare site si SEO de baza.

Site web magazin online

Vindeti pe cea mai mare piata din lume: Internetul. Crearea si publicarea site-ului dvs. de e-commerce. Gestionare autonomă a produselor si a continutului.

Site web dinamic

Cu această ofertă, aveti un instrument de inalta gama pentru a gestiona comunicarea pe web. Multe dintre caracteristicile dorite pot fi adăugate.

Site web mobile

Doriti un site web pentru smartphone cu un design responsive? Noi cream site-uri web mobile adaptate pentru sistemele iOS, Android, Blackberry…

Aplicatii web - solutii web

Raspundem la nevoile specifice firmei dumneavoastra si o urmam in proiectele sale pe toata durata acestora - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire.

Studioul web digital dezvolta aplicatii web complexe conectate la diferite baze de date: mysql, sqlserver, oracle.

Aplicatiile web realizate folosesc noile tehnologii ale momentului si sunt de tip client - server.

Aplicatiile web dezvoltate iau in considerare dorinta dvs. pentru personalizare si pot fi realizate pentru toate domeniile de activitate.

Noi raspundem nevoilor specifice proiectelor companiei dvs. si le urmam in toate ciclurile de dezvoltare - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire.

Studioul web digital oferă solutii pentru organizatii, companii sau persoane fizice. Fie că vă creati un site web sau o aplicatie web de la zero sau doriti sa restaurati una existenta, există întotdeauna cea mai bună solutie pentru dvs.

Softwebdesign Studio va lucra cu dvs. si va depune eforturi pentru a face ca tehnologia si experienta acumulata sa se integreze perfect cu cerintele afacerii dvs., pentru a permite dezvoltarea afacerii. Aplicatia Web construita nu va fi doar atragatoare si usor de utilizat, ci va reflecta si va completa in mod activ nevoile firmei dvs.

Bucurati-va de noile tehnologii in termeni de content management system pentru a va consolida site-ul web cu usurinta. Depinzand de nevoile dvs., noi va codam site-ul web de la zero pentru a se potrivi cel mai bine cu scopul proiectului.

Va oferim aceste aplicatii web personalizate dezvoltate de la zero:
GMapOffice
WireBillboards
SmartMailSystem
RoWebSys
Blog
MC Quiz Poll Sustem

Contactati-ne

Folositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

http://www.softwebdesign.ro

Ploiesti, Romania, Softwebdesign - Studio Web Digital