• Slide 1

  Softwebdesign Romania - Studio Web Digital

  Creare site-uri web profesionale

  Baze de date
 • Slide 3

  Softwebdesign Romania - Studio Web Digital

  Reactualizare sau creare de site web

  Despre Studio Web

Creare de site-uri web profesionale

Experienta noastra acumulata in diferite limbaje de programare, servicii profesionale, la standardele actuale.

Site web de prezentare

Oferta ideala pentru prezentarea firmei dumneavoastra: design personalizat, ergonomie studiata, optimizare site si SEO de baza.

Site web magazin online

Vindeti pe cea mai mare piata din lume: Internetul. Crearea si publicarea site-ului dvs. de e-commerce. Gestionare autonomă a produselor si a continutului.

Site web dinamic

Cu această ofertă, aveti un instrument de inalta gama pentru a gestiona comunicarea pe web. Multe dintre caracteristicile dorite pot fi adăugate.

Site web mobile

Doriti un site web pentru smartphone cu un design responsive? Noi cream site-uri web mobile adaptate pentru sistemele iOS, Android, Blackberry…

Baze de date

Raspundem la nevoile specifice firmei dumneavoastra si o urmam in proiectele sale pe toata durata acestora - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire.

Studioul web digital ofera dezvoltarea de baze de date folosind tehnologiile: MySQL, SqlServer, Oracle.

Majoritatea companiilor de webhosting ofera companiilor mici o baza de date MySQL ca serviciu gratuit inclus in pachetul de gazduire web. Astfel, pentru companii, MySQL reprezinta o alegere logica pentru a-si dezvolta propriul site web.

Studioul web digital a dezvoltat numeroase aplicatii web in tehnologiile: PHP, JSP, ASP.NET si MySQL, SqlServer in ultimii 10 ani. Fie ca doriti sa faceti ceva simplu ca datele dintr-un formular sa fie stocate intr-o baza de date sau sa creati o solutie de cos de cumparaturi, MySQL si SqlServer au toate caracteristicile necesare pentru a crea o baza de date repede si usor.
Bucurati-va de noile tehnologii in termeni de content management system pentru a va consolida site-ul web cu usurinta. Depinzand de nevoile dvs., noi va codam site-ul web de la zero pentru a se potrivi cel mai bine cu scopul proiectului.

Va oferim aceste aplicatii web personalizate dezvoltate de la zero:
GMapOffice
WireBillboards
SmartMailSystem
RoWebSys
Blog
MC Quiz Poll Sustem

Contactati-ne

Folositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

http://www.softwebdesign.ro

Ploiesti, Romania, Softwebdesign - Studio Web Digital