• Slide 1

  Softwebdesign Romania - Studio Web Digital

  Creare site-uri web profesionale

  Magazine online
 • Slide 3

  Softwebdesign Romania - Studio Web Digital

  Reactualizare sau creare de site web

  Despre Studio Web

Creare de site-uri web profesionale

Experienta noastra acumulata in diferite limbaje de programare, servicii profesionale, la standardele actuale.

Site web de prezentare

Oferta ideala pentru prezentarea firmei dumneavoastra: design personalizat, ergonomie studiata, optimizare site si SEO de baza.

Site web magazin online

Vindeti pe cea mai mare piata din lume: Internetul. Crearea si publicarea site-ului dvs. de e-commerce. Gestionare autonomă a produselor si a continutului.

Site web dinamic

Cu această ofertă, aveti un instrument de inalta gama pentru a gestiona comunicarea pe web. Multe dintre caracteristicile dorite pot fi adăugate.

Site web mobile

Doriti un site web pentru smartphone cu un design responsive? Noi cream site-uri web mobile adaptate pentru sistemele iOS, Android, Blackberry…

Magazine online - solutii magazine online

Raspundem la nevoile specifice firmei dumneavoastra si o urmam in proiectele sale pe toata durata acestora - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire.

Majoritatea magazinelor care se regasesc pe Internet, sunt extensii ale unor magazine sau retele de magazine clasice.

Produsele trebuie organizate pe categorii, subcategorii pentru ca clientii sa poata gasi cu usurinta ceea ce cauta. O atentie deosebita trebuie sa se acorde prezentarii produselor, mai ales imaginilor care trebuie sa fie de calitate exceptionala, altfel sansele ca vizitatorii sa cumpere sau sa reviziteze site-ul web scad considerabil.

Trebuie puse la dispozitia vizitatorilor si informatii detaliate despre livrarea produselor, garantie si post-garantie, etc. si trebuie sa aiba posibilitatea de a contacta firma in cazul in care mai au alte intrebari despre produse.

Structura magazinului online propune vizitatorului parcurgerea anumitor pasi: vizitare, inregistrare si comandarea produselor comercializate.

Exista mai multe solutii eCommerce comerciale si open source disponibile pentru a va permite sa creati un magazin online sau puteti sa folositi solutia MC PageManager 1.6! (modul de administrare pagini web, site-uri web, magazine on-line.)

Exista multe lucruri de luat in considerare atunci cand doriti un nou site web de comert electronic.
Din punct de vedere tehnic, v-ati gandit la urmatoarele?
• Ce fel de cos de cumparaturi web puteti utiliza pentru magazinul dvs. online?
• Ce considerente aveti nevoie sa faca pentru gazduirea site-ului?
• Cum veti recupera datele produsului din magazinul online?

Va putem oferi sugestii pentru toate aceste probleme. Pe langa realizarea unui magazin online, luam in calcul si alte aspecte ca ajutorul pentru a intelege conturile comerciantului si a gateway-urilor de plată.

Suntem disponibili pentru a personaliza, modifica, instala, actualiza si / sau depana o aplicatie open source care va trebuie sau doriti sa o instalati.

Cateva dintre aplicatiile open-source disponibile pentru construirea solutiei e-commerce dorite:
• OSCommerce
• OpenCart
• Joomla - Virtue Mart
• Magento
• XTCommerce
• ZenCart
• Baker CMS
• Wordpress

Contactati-ne

Folositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

http://www.softwebdesign.ro

Ploiesti, Romania, Softwebdesign - Studio Web Digital